Fabulous nailsBörjar 4 idag, även det är väldigt bra!

Fab

Idag har jag sett ut såhär
 
 
 
 
 
Jag fick även låna Alices nagelack så nu har jag fab-naglar. najjjsss
 
 
 

fiesta

I fredags var det nollningsparty för ettorna, dock var det inte så många nya ettor där, men vi hade kul endå!
 
 
 
lilla Haffarn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AMMEN DURÅÅÅ

Har haft en kulig dag hitils, haft jakt och viltvård med Håkis. Snart ska jag fixa till mig för skolfotot. alltid lika nervös inför fotot. åhh. Ikväll händer lite roliga grejjer. Resten av helgen blir det matteplugg. Inte lika kul.
 
 
 
 

Hemsk upplevelse

Jag är reserv till elevkåren om Lisa i min klass blir sjuk eller nått, så igår skulle elevkåren fotas till skolkatalogen OCH JAG HADE INGEN ANING OM DET!! Och såklart så hade jag slappisdag igår med uppsatt hår och en munktröja. Bästa tajmingen i livet. Så jag ser ut som en mongolid på fotot så skratta inte när ni ser det. Vi skulle ochså ha överdrivna leenden och jag var den enda som såg förjävlig ut. Satan.
 
Idag ska vi ta vårt klassfoto, hoppas det blir bättre. annars tar jag livet av nån.

Seg seg seg seg

Äter frulle och njuter av livet, typ. Gick och la mig tidigt igår, känndes att det behödes efter 5 timmars sömn varje natt de senaste 2 dagarna! Idag börjar vi förövrigt jakt och viltvårds kursen! Ska bli kul för vi har bästa Håkish i den. Najs! Jag går även till 5 tre dagar i veckan. kuuuul.
 
Fin katt förövrigt. 
 

animals in the backyard

Första skoldagen idag, min kära klass och jag bestämde oss för att klä ut oss till djur och överaska alla och visa att vi är speciella! älskar min klass!
Godnatt

nu ska jag sova. hejs.

Släpp mig slyna

 
 
 
 
Jag tror min katt hatar mig. Alla andra har söta kattungar, mysiga hundar, eller söta valpar och här sitter jag med en bitter katt. kuuuuul.
 
 
 
 

Längtar längtar längtar

Jag vill bara packa bilen och fara tillbaka till Norrköping till mina honeybunnies! Fast då måste man såklart packa allt först, det är minsann det jag borde göra nu när jag sitter här och fördriver min tid till ingen nytta! 
 
Hagstedt sov här inatt. Igårkväll åt vi massa vitlök, så här sitter jag och luktar vitlök. kul. Tur att jag förhoppningsvis inte ska träffa min blivande man just idag.
 
Jag gjorde även nån kräm häromdagen. Den blev skitäcklig för den som undrar. GÖR ALDRIG KRÄM!
 
Man ser ju redan innan krämen ens är halvfärdig att den skulle bli skitäcklig. Bättre lycka nästa gång!
 

Några konstiga saker jag alltid gör

 
 
♣ När jag sitter på toa så blippar jag alltid på mobilen, och den perfekta blippapåmobilentoaställningen är att luta sig frammåt och ha en hand på hakan. Men jag kan inte ha denna hand på hakan utan att ha en handuk emellan. Jag hatar nämligen när andra rör mitt ansikte, så jag gör det inte jag heller!
 
 
 
 
♠ Jag kommer ALDRIG ihåg när vi börjar efter lov. Om mina kära vänner inte skriver ut datumet på vår klassida, facebook, bloggar osv så skulle jag inte komma till skolan på rätt dag. Samma sak med raster, jag lär mig aldrig schemat och jag kan helt plötsligt bli jätteöverraskad över att vi har rast. dåligt minne,ja.
 
♦ Jag får perioder då jag gör massa konstiga saker för att försöka se bra ut, typ måla naglarna, raka benen, smörja benen, klippa mig, färga håret osv.  Behöver jag ens nämna att jag är inne i en sådan period nu? 17 ÅRS KRIS JAOW! Så nu sitter jag här med glittriga naglar, olivluktande ben och nyklippt hår.
 
 

Notis om förra inlägget

Jag kollade igenom mitt förra inlägg och insåg nu att jag satt på toa när jag tog bilden! Vad är inte perfekt när man sitter på toa lixom?
 
 
 
Jag vill även tillägga att jag tog en random bild på internätet på en toa, och tror ni inte det lyckas bli en bild på en sådan toa som vi har? Det kan ju inte bli mer fantastiskt!
 

Ny frilla osv

Nu mina små barn, nu ska ni få veta något skojjigt! Tant Malin har för första gången vågat färga håret! Hon färgade lite dipdye ser ni små barn!Ett litet litet världsproblem

Jag har kommit på att jag har lite komplex för mina korvtår. eller snarare köttbulletår. Och nu har jag målat naglarna med glitternagellack så nu ser dom ännu värre ut! Och inte nog med det har jag ridsko-bränna så mina fötter är likbleka... najssss. Men det finns dom som har värre problem, typ dom som har köttbulleluktande tåfis. fast det kanske vore ganska najs att gå runt och lukta köttbulle. hmm, svårt.under handduken där är mina tår.

tack och hej för mig.

Mat

Har inget vettigare att skriva om en det jag har ätit någon gång för länge sedan!

Jag hoppas verkligen min kära syster ser dom här bilderna! För hon sitter nämligen på Island och äter typ fårhjärna och fiskmåsar nu! He he he. Enjoy my dear!


Tro nu inte att jag äter enbart en potion, för så jobbar inte jag. Ingen diet eller nått skit här inte!

Far, får får får? Ne sippe får minsan inga får iallafall!

Ytterligare en kik-konversation!Jag och Keeneth säger godnatt
Kulchey.com

Jag orkar inte med mina konversationer på KIK, jag är så otroligt seriös och rolig!!
 
Tom är ingen farm tyvärr, det var ju lite synd.
 
 Jag råkade skriva fel några gånger. dåligt!
 
 

Fortfarande inte hittat ett liv, men har iallafall hittat mitt livs kärlek.

 
Keeneth och jag föralltid.
 

Spring och köp ett liv för helvette!

 
 
 
Haha så jävla foreveralone!!!
 
 
 

Möjser