Mallin ohk Aktneer har lekit.

Aktneer går häm utaan levaande mobejl. Hon fik än lap mä mit numer så hon kan ringa mej när hon komer häm.
Snabbabrillz

Köp nya brillz jaow! snabbare en Bolt!
Glassfezzzztt

Valde en alldeles för liten skål för en bastant dam som jag.

Frulledax!

Laddar upp med finfrulle! Bären kommer direkt från trädgården, jag kände mig lite som Ernst när jag gick ut barfota på morgonkvisten och plockade bär.Och nej min macka är inte möglig, det är min kamera som är taiko!

Mord

Idag har jag tillbringat dagen till att laga mat och att vara en pms-kärring, kul! Jag och KH gjorde trerätters till Julia och Christoffer, det tog hela dagen att laga maten och hela kvällen att diska allt som vi slabbade ner. Najsröööh!

Mellan disken slank vi ut på flotten!


finmoppen får också vara med på ett hörn!
My cutiepie

My boyfriend caught me sleeping so he took a shot of me!Ohhh I forgot, I don't have any boyfriend! It must have been my cat.

They see me rollin

Nyss övningskört med mor! Första gången på 5:an, första gången i 80 och första gången jag gjorde en vänstersväng! Man kan ju dock diskutera hur bra vänstersvängen blev. men men.
.
Sovdags

Idag har jag puttat massa höbalar på logen med polski-grabbarna! Nu ska jag sussa.
Bränd unge

Igår tillbringades dagen på flotten med Hagstedt! Vi badade massa! Så nu är jag bränd som bacon.. Men det är det fina med livet.

Jag saknar förövrigt Norrköpings människorna nå så djävulsk! Jag vill att skolan ska börja igen! Kommer dock ha MAAASSSOOR att göra då jag ska läsa högskoleförberedande, läsa utökad matte på distans och jobba! Kuljul. Men det löser sig nog det också!
Frulle

Insåg just att mor har köpt cheerios!! Om dagen kan börja såhär bra varje dag skulle livet vara fint!


Någons?

Jag hittade just en tröja i mina högar på golvet. Har jag glömt bort att jag köpt den eller är det helt enkelt någon annans? Du som äger den vet nu iallafall vart den finns! Med tanke på att det står ME på den så kanske den endå är min? Jag har nämligen inte så mycket koll!Adios!

Making a cake till födelsedagsgubben!


Smorgostorta

Förut åt jag smörgåstårta, så jävulskt gott! jag hann inte ens flytta på besticken innan jag slängde på den enorma biten på tallriken. Så där fick jag sitta med slaskiga bestick när jag åt. Najs. Och döm mig inte för den stora biten. Jag gillar helt enkelt inte kesella och keso med advocado och nötter. Jag är ute efter det goda här i livet. YOLOEWYWMF är det motto jag lever efter. För den som inte har hajjat den nya superdooza trenden så betyder det You Only Live Once Eat What You Want Mother Fuckas


Och ja det ligger en sax och en karda bredvid tallriken, jag använder det till att reda ut mitt trassliga handflate hår! dahh vem gör inte?

Ni vet vell att man inte har hår på handflatorna hoppas jag.. Saxen och kardan är till Kissen. Hoppas ni inte trodde jag var så hårig. Bra.

Yapp yapp

Hade ju tänkt skriva lite om Bråvalla, meeeeen jag är för lat. Man kan sumera det med fylla och förnedring som min kära far hade sagt. Det var iallafall skitkul!! förutom att Julia svimmade under Maskinen och vi stod jäkligt långt fram, men det var barre att släpa ut henne och ropa på hjälp! Så jag sprang till några poliser sa till, det känndes lite som att springa till polisen och erkänna -"Heeeeyyy jag är mindreårig och full som ett as, ta mig till finkan! Men först kan ni ju rädda min vänn som är halvdöd. Tack på förhand!" Det blev som tur ingen finka för mig. känns bra. Jag sitter förövrigt på toa och min fot har domnat. Hate when it happens. Skriv en kommentar om ni känner på samma sätt så kan jag stödja er genom situationen!Här får ni en tröstbild om ni någonsin har känt eller känner samma sak som jag angående foten. Bilden vill säga -"Här står jag med en katt innanför tröjan och en överläpp som helt magiskt försvann, men jag är glad endå!"

Förkyld och jävlig

Sover som skit på natten.. jag drömmer jättekonstigt när jag är förkyld och så vaknar jag såklart var annan minut. kul! Jag är så sjukt trött varje dag när jag kommer hem från sommarjobbis så jag hinner bara med att dusha och äta innan jag däckar i sängen vilket ungefär sker vid halv 9. kuuul!

JAG VILL BARA TILLÄGGA ATT EN VISDOMSTAND HAR BÖRJAT KOMMA UPP!!! Ett steg närmare att bli vis! skönt!


Hämla och fölisen som är 4 dagar gammal!

Första dagen på jobbet!

Fortfarande lite trött efter Bråvalla, men snart drar jag mig iväg för att jobba! wohoo!


skriver mer om Bråvalla sen!
Adios !