Haha!


Skumt

Firar att våren har kommit genom att äta skumtomtar. Naaajjss


Världens najsaste vecka!

Veckan har vart grym! Kommer dock inte ihåg allt som har hänt men den har nog vart bra! Och nej, jag har inte vart ständigt full utan jag har bara dåligt minne, okej.
 
I måndags var vi på Kolmården och mockade på Högland, sen fick vi äta massa pannkakor! Och som belöning för att vi hade mockat fick vi se på när lejonen åt en kulan! Det är nog bara djurparkare som tycker att det är kul att se lejon äta ett helkroppsdjur! Haha! Älskar min klass!
 
Det är så att min klass är helt cp, men underbar! Igår la Krigarn ut en bild på Fejjan som jag tagit med Carros Ipad.. Sen hade alla kopierat den och nu ligger den uppe på klassens sida. Kul. Najs.
 
 
Akta er för Skarven för helvete.

Engelska lektion
Livet flyter!

Allt går så bra nu! Jag skrapar ihop mer och mer vuxenpoäng för jag har börjat dricka kaffe! Jag och Pullan ska dricka varje dag nu, så jävulskt vuxet! 
 
Jag var inne i stan med mor förut för att fixa massa grejjer, och sen när jag kom tillbaka hit så var inte en jävel här, jag trodde att alla hade blivit våldtagna och mördade. Men det hade dem inte.
 
Jag köpte ny bikini idag, jag var tvungen att köpa jättestor storlek på Bh:n för tuttisarna har växt. Najs fan.
 
Jag och Anton ska ut på promenix snart och prata om livet!
 
Over and out. 
 

Fläskar i soffan with me and myself
Living the healthy life!

Nyss vart på Dancefusion med Carre! Askul! Nu äter jag mat!
Hamburgaren från helvetet.

Igår var jag och pappa inne i Linköping och gick i massa tråkiga affärer som biltema osv. Jag hängde med för att vara sällis och så övningskörde jag dit.

Innan vi åkte hem så åt vi på Burger King. Jag tog en Pinata tendergrill. ÄT ALDRIG EN SÅDAN SMÅ BARN!! Det brände ungefär lika mycket i munnen som det gör i en brasa!//Tjejen med blödande anus