Jävla skitvecka

Den veckan har sugit så hårt. Den har inte gått fort iallafall! Sitter just nu med nackspärr och ont i ryggen. Har inte kunnat träna på hela veckan vilket har sugit. Mitt rum är så jävla äckligt. Skitigt som satan och jag har choklad i hela sängen (det är typ det enda jag har gjort under denna vecka, legat och ätit choklad i sängen). Orkar inte städa! Orkar fan inte göra något längre!! Åhhh så jävla lat!
 
Hejdå.

Maybe somethings wrong with me

HAJHAJHAJ
 
Sitter och taggar för Svenska redovisning! 
 
 
 
 
 
 
Drar ner på stan sen, tänkte om någon ville att jag skulle skriva autograf eller nått. Bara o komma fram!
 
 
 

Jägarexamensprovjävel

Idag gjorde vi ju somsagt Jägarexamensprovet, jag kuggade, det sög ju. Men det ska gå nästa gång! Jag var ju inte ensam om att inte klara det, så det va ju skönt!
 
 
Freshlikeuuuh
 
Nu ska jag förbereda inför min Svenskapresentation imöra! Kulkulkulkul. Men jag har choklad, så det funkar.
 
 

Skärpning fröken Gustafsson!

Det var meningen att jag skulle ha pluggat heela kvällen igår, men det belv såklart inte så. Klart som fan man inte vill plugga när man har massa gossiga människor runt sig som man inte har träffat på en vecka! Bastade en skvätt innan jag gick och la mig igår. Jag har kommit fram till att bastning inte är min grej, jag klarar inte av sådär mycket fuktig värme och det finns ju ingen luft! I NEED LUFT TO LIVE!
Ajja, Idag blire körlektion, najs!
 
En slubbig Caro får avsluta.
 

teatime
helvetesdag

Den här dagen började på värsta tänkbara sätt! jag tittade ut genom fönstret och fick nästan en hjärtattack av vad som låg där ute! snööö! vill inte ha mer snö! Detta betyder att jag måste åka moppe i snön och att jag trooogtvis kommer halka ner i diket och dö. kul. Och till råga på det så har djävulsveckan kommit. ännu roligare!!!
mellistajm
Don't forget valentinesday!

HEJSAN!!! 
VILLE BARA PÅMINNA ER OM ATT INTE GLÖMMA ALLA ♥ DAG IMÖRA!!
JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ ALLA DE SOM KLAGAR PÅ ATT DE ÄR ENSAMMA! OCH JAG BLIR ENNU TRÖTTARE PÅ DE SOM KLAGAR PÅ DE SOM KLAGAR PÅ ATT DE ÄR ENSAMMA!
ALLA ♥ DAG ÄR INTE BARA FÖR DE SOM HAR POJK/FLICKVÄN! DET ÄR FÖR ALLA! MAN KAN VELL FÖR TUSAN ÄLSKA NÅGON ANNAN ÄN EN PARTNER?! TYP EN ASBRA VÄNN ELLER SIN MAMMA! 
GÖR SOM JAG! FIRA ALLA ♥ DAG MED DIN KÄRA MOR OCH VISA HENNE DIN KÄRLEK!
SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER IFALLATT NI INTE SKULLE FÖRSTÅ TYDLIGT NOG!
 
Jag ska fira min alla ♥ dag på många olika sätt! Först ska jag övningsköra på körskola, hoppas förgudsskull inte att det räknas som en alla♥dags dejt.... (no offence Björn). Seeen ska jag ta bussen hem till min kära familj där jag ska gossa hela dagen lång! Wooooooooohoooooo
 
 

Snart sportlov!!

Är så taggad på sportlov så jag dör. Ska bli skönt att komma hem till mia famillia! Ska dock jobba hela lovet, men det kommer blir najs endå! 
Nu sitter jag och käkar godis, man får faktisk göra det ibland. Åt dock igår också meeeen man lever bara en gång!
 
Nu ska jag plugga och fortsätta mysa med min godispåse! Adios
 
 

Kvällen räddad!

 

Boda borg

Igår klockan 9 väckte vi en SKITARG Julia för vi skulle dra med henne till Boda borg, det var hennes födelsedagsöveraskning! När vi väl fått in henne i bilen så vart hon lite gladare. Sen blev det kaffe på donken och sen vidare! Väl där så körde vi hårt som sate hela dagen och båda våra lag skrapade ihop 30 poäng! Bra jobbat gubbar!
 
Bildbrist
 

Det mest värdefulla i mitt liv, min syster.

Vad skulle jag göra utan dig? Vem skulle jag vara utan dig? troligtvis bara en liten hög med skit på golvet, du är den som alltid gör mig glad, den som jag kan prata med ALLT om, du är den jag föralltid kommer att älska, vad som en händer! Du är den jag kan sitta och gråta över en hel kväll för att jag saknar sig så jävla mycket. Alla borde få ha ett syskon som dig, du är verkligen det bästa som finns. Jag är så jävla glad för att jag har dig min älskade, bästa och underbaraste syster. Jag är så stolt över dig och jag är så otroligt stolt över att just jag har fått turen att vara DIN syster! Älskar dig verkligen systeryster!!
 
 
 
 

Vad hände med plugghelgen?!

Det var meningen att jag skulle plugga maaaassaaa i helgen, men såklart har jag inte gjort ett jävla skit. Standard. bra där Malin. 
 
Imorron blir det att dra på hemlig utflykt!!! SPÄNNANDEEEEEE!
 
 

We are one

Kvällen spenderades med att kolla på QX galan och moffa chibbe med mina babes! Najs!
 
 
 

PH

Vi hade PH möjs på Julia och caros rum igår! Var ju asspännande! Taggar till finalen ikväll. Jag hejjar på Tobbe och Mia, Men igentligen vill jag att Samir och Aina ska vinna, men de står ju i helt fel par! Vafanhände? Jag verkligen HATAR Anja. Hon är så jävla fjollig så jag vill bara slå henne i ansiktet med en stekpanna. fyyy!
 
Spääännandeee!
 
 
 
 
 

2:a körlektionen kirrad

Måste säga att det inte gick så jävla bra att köra idag. Kanske var det för att mammsen var med i baksätet.. hahhah! Var också sjukligt trött så jag körde både mot rött och råkade växla till ettan fast jag skulle till trean, ae lite kaos va! Ajja, nu har jag städat mitt crib och ska nu plugga!! FAN VAD KUL!!! TAGGAD UTAV BARA SATAN! staph.
 
 

can't handle this
Om en student kan köpa ekologiskt så kan ni!!
#mellomys

sitter och ser på melodifestivalen för att slippa plugga. vad gör man inte? Det är EN snygg kille med och han kom inte ens vidare vadärehärförskit?

jajajajajajaj gotta sluta deppa over this and gå vidare i livet.