Glad påsk!
påskiga strumpor på dagen till ära!

Trevligt

Här sitter jag och har OC mys med mig själv. och helt plötsligt kommer min älskade katt in och lägger en mysig spya på golvet. Vilken stämmningshöjare. Tack kissen.


Äntligen påväg hem!
Chillkväll

Kvällen har bestått av att packa allt som ska hem. Dvs en massa grejjer! Kommer se ut som en packåsna på bussen imorgon, men vad gör man inte lixom!
 
Kvällen har även bestått av att ta hand om små flickor, haha så söta.
 
Nu ligger jag och chillar galet i sängen i hopp om att somna, fast jag har dagens chilldag imorgon så den ser jag fram emot. Vi har nämligen haft APL information hela veckan ch fått reda på massor av information om APL:en som vi ska ha genom hela skoltiden. Jag blir jäkligt sugen på att åka utomlands i trean men med tanke på att typ hela klassen vill så blir det nog lottning om vilka som får åka, hoppas verkligen att jag får det!
 
 
 
 
 
Sött

Run Makkafakka

Jag har nyss vart ute och sprungit, Jag hade dock lite ont i halsen innan jag drog ut men skit samma! Nu ska jag dusha!
 
 
 
Jag har förövrigt upptäckt webbcamen på datorn som ni kanske märker.
Adios

skojjjjjj

Kul ferre igårkväll! Mycket skratt och glada miner! Typ sähär glatt!
 

Humorn på topp!

 
 
 
 
 
 
 
 

Må du brinna i helvetet

Dagen har vart bra. Boxningen var kul! Dock orkar jag inte plugga om zoonoser och sånt som jag måste göra nu. Jag vill helst bara krypa ner i sängen och sussa.  
 
Jag tog en paus i pluggandet och dekorerade fönstret lite! Fint blev det allt!
 
Massa äckelsnö utanför fönstret. jag som taggat vår i flera evigheter.
 
Adios

They can't hold us!!

Jag känner mig helt cpsnurrig, är helt crazy och så vidare. (som vanligt dårå) Jag vill bara lägga mig på golvet och rulla runt. Oklart varför. Saknar pållarna. har inte vart där på 2 veckor. på Lördag får jag äntligen träffa dem! Så glad! längtar hem som ett as!! 
 
Idag körde vi fys på boxningen. Asskönt att kötta loss som ett as! Najs. Flåsade som en gris, men så ska det va!!!
 
Saknar min syster som vanligt dårå!! men man får härda helt enkelt!!
 
 
Hejspåer

Chilldill med Hagstedt i staden

Idag efter skolan drog jag ner till staden för att träffa Hagstedt! Först åt vi på Paus. För man måste äta, annars går det inte att leva. Sen drog på på ett hemligt uppdrag. Efter det fikade vi på ett lyxigt café. sååå otroligt glammigt! Känns verkligen som min grej jag som är så glammig! dock var fotöljerna var för bakåtlutade, borden var för låga, tallrikarna var alldeles för fyrkantiga och brickorna var otympligt runda och kaffet var äckligt, men annars var det asbra! Jag försöker förövrigt lära mig att dricka kaffe! Det går sådär.. 
 
Sofistikerat!
 
Om jag bara hade haft ett ptroligtfyrkantigt fat skulle det ha passat på den runda brickan, men med tanke på att jag ska vara krånglig och ha två otroligt fyrkantiga fat så var det inte så bra på den superrunda brickan.
 
Som ni ser så var inte kaffegrejjen så god, Jag måste säga att jag rekomenderar snickerskaffe på Coffe house mera! Vart tog det andra superfyrkantiga fatet vägen föresten? 
 
Adios amigos

hej

Jag är grymt trött.. Vet inte varför. Jag har lust att dra till gymmet och kötta järnet men måste plugga Akvariegrej. Orkar inte. 
 
Fredagskvällen var grym då vi drog till Sara och Felicia, askul iallafall. 
 
Gårdagen var dock inte lika kul då jag var trött som ett as.
 
 
Nu ska jag fortsätta plugga om Akvariers mognadsgrad och annat ''askul''. Suck
Det här kan ju bara gå och ta sig hårt någonstans!
 
Adiossssss Amigoooosss!
 
 

Freak

Har skrivit en övningsfråga till Akvarieprovet.Bra Malin, bra. Nu orkar jag inte mer, nu drar jag mig till sängen. 
 
Åt helvete med den här jävla skiten. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. 
Jag saknar min syster.. Jag vill hem... Jag orkar inte.... fan......
 
 
Danny Saucedo får liva upp det här inlägget lite, så jävulskt snygg.

This is fucking awesome.

 
Sitter och pluggar lite inför akvarieprovet på måndag. Jag är sjukt trött efter fyspasset på boxningen förut, Men asskönt att kötta loss!
 
Jag stannar i Norpan den här helgen också, för vi ska fira YoloSwagAlice! Saknar dock min familj och mina små fina vänner hemma. Men men, ibland får man härda. 
 
 
Dagens pluggmusik!

E

Vill bara tillägga att vi fick reda på vad vi fick på Literaturhistorie provet i fedags! Och jag fick E! Så sjukt nöjd!! 
Det är nog första gången i mitt liv jag har blivit nöjd över ett E.
 
Med tanke på att littereaturhistoria inte roar mig för 5 öre och att jag hade 5663456 andra saker att göra så är jag glad att jag fick E. 
 

Ska du med och flyga?

HEJ MOTHERFUCKERS! Idag har jag spenderat dagen i Romme! ASgrymt! Det gick lagom bra, och jag har åkt sittlift för första gången i mitt liv! Och jag dog inte! En hemsk sak som hände var att jag körde störtlopp i 110 km/h i skogsriskan backen, fyhelveteeee!! Om jag hade börjat vobbla där hade jag nog fan i mig dött! Hemskt! Jag har även testat på att åka snowboard, det gick fakstiskt bra för att vara första gången även fast jag ramlade som ett as, Men inte så jävla lätt när mna inte kan svänga och det är massa barn överallt i backen överallt.. Folk måste trott att jag var en riktig sopa.. Ajja! 
 
 Imorgon blir det att kötta på gymmet och att plugga matte!
 
 
 
Vi har även lurat Johannes att jag har skadat benet, Haha! Och han tror fortfarande på det även fast jag har gått framför honom. Dumma jävel.
 

Mot Romme