Såg på basket i förr förrgår!

Efter skolan i Tisdags drog jag och Majsan och kollade på basket! Väl där träffade vi Hulda och Johannes!  Det var Dolpgins mot Turkiet. Jag hade hoppats på att få se massa snygga turkar spela, men så var icke fallet. Det var max en som var lite snygg! Men vad gör det när Dolphins vann? Wooohoo!
 
 
 
Chiao!

sovmorgon till halv ett!

Det är så otroligt skönt att ha sovmorgon till halv ett!! Det träliga är ju att jag inte kan sova så länge så jag vaknade redan vid halv 11, men nu ligger jag och drar mig i sängen för att snart gå upp! Vid halv 1 blir det biologi i 3 timmar och efter skolan blir det boxning! ::)Adios

Boxning jaow!

 
Idag har jag vart och testat på boxning mina kära vänner! Det var lite kul men inte askul! Men det var ju en del snygga boys där så jag kanske hänger med Carro någon mer gång! 
 
 
 

Fått en ballongkisse av Carro!

Fuck you baby

Jag kom nyss in på rummet efter att ha haft fight med Maja i köket. Slynfanskapet sprutade diskmedel i min mun! Fy faaan! Nu ska jag plugga arslet av mig.
 
Adios

Saker som kan vara roliga att veta

 
 
♥ Jag har kommit på att frusen youghurt är otroligt gott! Man bara fryser in små youghurt burkar och äter dom sen! Så här sitter jag och smaskar på min andra burk för idag!
 
 
♥ Jag har skaffat gymkort så nu jävlar ska jag bli fitt!
 
 
Jag har blivit helt förälskad i den här låten. #fangirl
 
 
 
 
over and out

sexy man!

Nu är det såhär att universums snyggaste man fyller 20 år idag!! Grattis Zayn Malik!!Jag avlider av hans snygghet!

Yeah!

Vi la på sånnadära masker igårkväll. Det gjorde otroligt ont att dra bort dom! Allt småhår följde med, så nu är vi vaxade i ansiktet. Så om du är otroligt hårig i ansiktet så rekomenderar jag inte att använda den här masken! 
 
We are black bro!

shaky snaky

Idag har jag tränat på att hålla orm! Jag gjorde det igår också! Igår vågade jag inte ens vara nära huvudet men nu kan jag det nästan utan problem! Det är tur att man har grymma klasskompisar som kan ta över ormen när det blir för mycket för hjärtat!

Världens bästa

Jag fick julklapp(ar) av Maja och Mathildis förut! Ni ska bara veta hur mycket jag gillar er pluttisar!! Precis vad jag önskat mig! åhhh tack så mycket!!
Dra åt helvette mattejävel.

Nu har jag matte. Det suger värre en än polsk hora.Jag behövde tillochmed miniräknare för att räkna ut 2x2 , bra där Malin. bra. Det enda som är awesome är min scooby-do penna!!

Trött som en gnu

 
Nu har dagen gått och idag har vi börjat på 2 nya djurkurser! Najs jaow. Imorgon kommer Sofie hit. Ska bli kul att träffa flickebarnet. Nu ska jag sova. 
 
Ingen mer att tillägga. Hejdå

Åh herre min gud

Det här var jag när jag gick i 7:an tror jag. På den här tiden levde jag i min älskade adidaströja och vägde typ 45 kilo. Haha, Jag tog alltid outfitt bilder i spegeln innan jag gick till bussen på morgonen kommer jag ihåg. Cool cheeeey!
 
 
Det känns lite skönt att man växer upp iallafall, även fast man får åldersnojja ibland!

storleksmässigt är jag tokyo faktiskt baby medans du är lite mer som akureyri

 
Ligget och jäser järnet i sängen! Imorgon ska jag gå upp tidigt som satan för att åka in till Norrpan och lämna linda som ska vidare till Island igen.. :( 
 
Tur att det går mot vår nu iallafall för då blir livet väldigt mycket enklare! 
 
puss

Nyår!

Nyår spenderades i Arboga med massa okända och kända personer, det var grymt iallafall! Tack för en rolig kväll! Här kommer lite bilder! :)
 
 
 
 
Sist med inte minst lilla Carl som sov så sött!
 
 
Adioos amigos!