Överlevnad i vildmarken med Bear Grylls

Igår drog jag tillsammans med mitt överlevnadscrew ut på isen och försökte överleva snöovädret som drog över oss. Vi gjorde upp en ståtlig eld och fångade vår egna mat i naturen!
 
SurvivalHagstedt förbereder grillpinnen som vi ska grilla vår fångst på!
 
Hon byggde även ihop en stol av naturmaterial som vi hittade i skogen!
 
The two survivals!
 
Bear Grylls fick inte plats på den övre bilden, så jag fick ta en bild på bara honom!
 
SurvivalGustafsson!
 
Och sist men inte minst våran vackra eld och vår fångst som vi jagat i skogen i flera timmar!
 
 

Trött tjej som snart dör

Jag är verkligen värdelös på att blogga, men man kan ju inte vara bra på allt. he he. Jag har massor kul att skriva men har varken ork eller tid att blogg. Eller jo, jag har hur mycket jävla tid som helst men jag spenderar hellre min lediga tid sovandes på soffan eller med mina kära vänner. Och jag känner att jag måste chilla lite efter den sista veckan innan sportlovet.
 
Dock blir det ju ingen sovmorgon på hela lovet då jag som vanligt tar hand om några djur och måste gå upp tidigt! Men det är kul att ha något kul att göra! 
 
 
Jag red ut en sväng på stora Palle i förrgår! Myys!
 

Sista minuten plugg!

Nu sitter jag och pluggar lite inför fprovet som är om en kvart! Igår satt jag hos Alice och pluggade lite, men det slutade med att vi gjorde kladdkakemuffins istället! Det är så mycket bättre en plugg! 
 
Igårkväll pluggade jag med AliceYoloSwag kepa, Mycket mer YoloSwag en såhär kan man inte bli!
 
Idag är jag dock inte lika YoloSwag, tyvärr.
 
Wish me luck with the English test! 
 
Goodbye!

plattångspaus!

Efter att ha plattat/lockat håret VARJE dag i 4,5 år så tycker jag lite synd om mitt hår, så nu tar jag en paus från allt sånt! Jag tycker dock det är lite konstigt att mitt hår inte är mer slitet en vad det är med tanke på hur jag behandlar det! Jag får självklart fixa frippan till fiestas, så helt platttångsfritt blir det inte...Moi et ma amie Sigge.

kekar frullis

Nu äter jag flingor och mjölk. om en timme sitter jag och kollar på basket och om tre timmar är jag i staden och shoppar med min kära mor!

ciao !


Hey sexy laadiees

 Tja tja blokeeeeen! Nu är det så att jag Emelie bloggar hos Malin här för hon suger på att blogga. Puuss på dig! Förövrigt har vi skrivit biologi prov i dag,  vilket gick helt okej. Nu vet ni det ni som bryr er. Det var om djurens anatomi iaf. Alldeles snart så ska jag, Anton, Malin, Sara och Lisa gå ner och spela med andra ord. Så jävla roligt! I helgen ska Malin stanna i Norrköping för första gången, tråkigt att jag jag och lisa inte är här då. För jag ska åka med henne hem till Örebro då. Det skulla varit jätte roligt annars. Men men, det kommer vell flera gånger. Men nu är det dags att spela lite här, Adiooos!
 
Ta er i anus!
 

Gladiatorerna!

Någon dag den här veckan stallde vi upp stolar och grejjer i korridoren och så körde vi gladiatorerna! 
Jag skulle ta mig förbi gladiatorerna Salektra, Emlektra och Majlektra, Jag tror minsann att jag ska bli en gladiator för jag var grym! Haha det va askul iallafall! 
 

Haha!

Igårkväll stod Majsan och fyllde i sina ögonbryn, då fick jag den brillianta idén att göra det också! Så jag tog fram den svartaste pennan jag hade och började måla! 
 
Slutresultatet
Sexigt! 
 

kollade basket här om dagen!

 
 
#Överexalteradetjejer

Fettokväll

Igår hade vi fettiskväll så det bara stänkte om det!! Vi drog ner på stan och köpte Donkenmat och tog med hem för vi hade Vovven med oss så vi kunde inte sitta inne på Donken, Vi köpte även massa godis som vi fettade i oss.
 
Så nu blir det deffning för min del. 
 
Igårkväll pluggade jag och Anton hela kvällen! Asbra även fast vi inte kom så långt med vårat akvariegrejs..
 
 
Adios