Dör en dödslig död

Ligger i min säng och fördriver tiden.Jag har egentligen massor att göra, typ som att packa, städa, fixa och dusha. Orkarrrr iiinnttee !!! Här kommer några inspererande foton!
pppppppplans

Imorgon kommer Pulia och Carro hit och sover tills på torsdag då far skjutsar oss till Bråvalla!! åhhh vad jag taggar!!!Glad midsommar!Här får ni en bild på Carro i brist på annat!

Det bästa jag har

Min älskade syster, vad skulle jag göra utan dig? Du har alltid funnits där när vänner har svikit och allt har gått åt fanders. Jag har haft dig vid min sida enda sen jag föddes och jag vill fortsätta att ha det tills jag dör. Om något händer dig så vet jag inte vart jag ska ta vägen. I vems armar ska jag gråta ut och finna tröst, och i vems närvaro ska jag alltid kunna skratta och vem ska kunna läsa mina tankar och vem ska jag ha där som jag ALLTID kan lita på? Nu sitter jag här med tårarna rinnades och inser hur mycket du betyder för mig. Du är mitt allt!! Och jag saknar dig så innerligt och jag är otroligt glad över att vi har så bra kontakt även fast vi är många många mil ifrån varandra. Det är synd om dom som inte har en syster som dig! Min älskade älskade Linda. lova att du alltid tar hand om dig och att du alltid förblir min syster, vad som en händer. Jag älskar dig och kommer alltid att göra. Du är mitt allt.
älskar dig!!

//Lillasyster din

Det bästa jag har

Jag saknar min älskade syster så mycket..

Älskar dig älskade syster!!!! Skulle inte kunna leva utan dig vid min sida!

hotellfrukostjag och mor bodde på hotell igår och det bästa med att bo på hotell är ju frukosten! Och nu när jag är hemma sitter jag och tuggar på en torr macka och en banan. great!

Otagg, Vill hellre stanna kvar

Sovit 4 timmar inatt. Nu är det dags att bege sig hemmåt till Sverige! Men först- HOTELFRUKOST!!!!!
Dom fulaste bilderna som någonsin tagits på mig! Varsågoda!

Inte för att jag är speciellt vacker i vanliga fall men det här är korrupt!
enjoy!

3 koppar senare.

Jag drack 3 koppar kaffe vid lunch i hopp om att bli pigg. Det skulle jag inte ha gjort. Min mage bubblar satan och jag får nog spendera lite tid på toan. najs.

over and out!

Jacuzzziii!

Igår badade vi i jakuzzin, varmt och mysigt!


MEN HERREGUD! SKYL DIG KVINNA!Okej. förlåt.

WOOOAAAHHHHHHH!!

Att åka skopa är kul!
Lamm och hund mys!Möjser med lammisen och Nora!

pictures from Västmannöarna!


It's död!

Dax för sista ridskoledagen!!

Har haft ridskola i ca en vecka nu. Har vart kul men svårt att förstå de isländska barnen!

Men Idag är det sista dagen! skönt!
Toasällis!Skönt att alltid ha sällskap, även på toan!

Ut på äventyr, del 2!

Nu ger vi oss av till Västmanöarna och spenderar dagen där!
Som barn på nytt!

Innan vi drog hem från Selfoss så åt vi frozen yogurt! jättemummsigt ! Man fick själv spruta i det man ville ha i en bägare och man blev som barn på nytt, jag ville smaka alla smaker så min bägare blev full av olika grejjer och när man börjar röra runt i bägaren blir allt bajsbrunt. alltid lika lyckat!
MUNCHA PÅ KFC!!

Så jädra mummsigt!!

KissepausDen äckliga lilla fjortisen i mig smög även fram...

på äventyr!!
Tjocka mammor och trötta föl

Igår vallade vi upp en flock med höggravida märrar och några som redan hade fölat. Ett av fölen fattade inte hur den skulle komma ut ur hagen. Den var inte smart nog att springa ut genom den öppna grinden där resten av flocken sprang ut.. Så lillen fastnade lite i staketet men när mamma kom springandes tillbaka för att rädda sin son så föll slanten ner och den sprang ut genom grinden. Tröga fan.Nu ska vi åka till en varm källa!

adios !

Bild från i söndags

I söndags var jag och Linda ute och red i solskenet, jättemysigt. Jag red Fat Fred då jag jobbar med hennes kondition. Hon vart lika svettig som jag! Inte lätt att hålla igång den slöa hästen!Det kan vara fint väder på Island också! Jag har kommit på att jag kommer vara blekare än en eskimå när jag hem för alla i Sverige är ju redan pepoarkakor. kul. jävligt roligt. Jag som alltid brukar vara blek kommer nu vara ännu blekare. jippi

Takes it chillpill


Hämtar ensilage
Möjser