Kaooooooss!!

Jag och Louise gav oss ut på en tur med en turist till Black beatch för 2 timmar sen.. guuuuud vilket kaos!! Dock var han världens bästa turist som guidade två icke erfarna flickor över floderna. Under trippen gick vi ner oss i kvicksand och hade forsande flodvatten upp till bogarna på hästarna! Det gick skitdåligt och jag mindes inte vägen då jag red den första gången igår och mitt lokalsinne är så jävulskt dåligt så jag hittade ju såklart inte.. Ajja vi kan acka gudarna att vi hade världens bästa turist med oss!



Nu ska jag ta en put!


Myser med Pattsy!!




HINGSTBEDÖMNING OCH HINGSTVALLNING

Vid 11 drog vi och kollade på Breeding show, det är en show där hingstar bedöms, dom går igenom många olika steg och det slutade med att Mummis (ägaren av Skalakot där jag är) häst Skyr blev Islands näst bästa avelshingst! Inte illa pinkat!



hittade en liten hund där!

på vägen hem åt vi på KFC!! HUR GOTT SOM HELST!!!




Efter detta red jag Fat Fred som är den slöaste häst jag mött, så nu ska jag jobba med henne så hon får mer kondition och börjar arbeta lite.


Sen små barn..
Vi tog några hästar och red ner till en hage för att valla en hingstflock med ca 10-20 hingstar i upp till stallet för några skulle skiljas ut och skickas till andra. Det lilla problemet var att när vi vallade dom på vägen i full galopp så ville hingstarna betäcka märrarna vi satt på.. Men det gick bra tillslut och jag lever, dom andra också!

pussipåsk!

Bajs överallt!

Idag högtryckdtvättade vi stallet, det var lite skitigt!






.




Kul!

Dagen har bestått av att mata lamm, rida hästar, mocka, köra traktor, fodra, smörja massa träns och sadlar och äta lammbiffar! Jag trivs jättebra här vill jag bara tillägga!




Finmössan






Myser järnet i regnet!




On Island!

Gick upp klockan 5 idag och går och lägger mig vid 00:00. fast hos er är klockan 2! Jag har åkt flyg för första gången idag!! fyy!



Vatten ur ögonen

Idag var vi på frilufsdag, vi åkte till en bisonfarm, strutsfarm och till ett vildsvinshägn! kul! Vid lunchen fick jag moffa bullar för jag fyllde år! vart så mätt så det var jobbigt att leva! Sen på bussen hem blev det gråtkalas för dom flesta skiljs ifrån varandra nu för vi ska på praktik dom här sista veckorna! Jag drar till Island imorgon! wohoo, jag är då jävulskt nervös!!



Jag ska försöka uppdatera bloggen så mycket jag kan när jag är borta så att ni får något skojjigt att läsa om när ni går i skolan och har kul! höhöhlgrhehrhohih!

Adios!

Haha, klassisk fredagkväll!


Det är bra helt enkelt!

Jag har kommit på att mitt liv är jäkligt bra. Jag har underbara vänner, Jag går en utbildning som jag älskar och jag strävar efter att bli något jag alltid har velat bli. Jag har kvar mina älskade hästar i mitt liv även fast jag har ett "nytt" liv nu. Jag bor på världens bästa elevhem med de jag älskar och jag har fått sommarjobb i sommar. Kan det bli bättre?

Lovely!

Björnis

 
 
 
Detta klipp är kul, även när man ser det den 12462 gången.
 
Min pappa heter också Björn Gustafsson. Han är också kul!
 
Hejdå
 

Eurovision!

Pysen från Sverige vann inte, och de som jag röstade på kom allra sist.. asso vad i helsike! Man kanske eoförsig inte ska rösta på ett land enbart för att dom har med superheta halvnakna turkar i läderbyxor. Men jag kände att jag helt enkelt var tvungen!



Som tröst för att inte Sverige eller dom heta turkarna vann så kan ni vila ögonen på en sovande Carro istället! enjoy!

Vågivåg




Trött som en död kamel

Nu ska jag ta en eftermiddagslur efter sammanlagt 140 minuter nationella engelskaprov. Så jäkla jobbigt, speciellt efter en förmiddag där vi körde massor av nya olika maskiner vid marksbyggnadshallen. Fast det var iallafall askul, Jag vill verkligen ha en fyrhjuling, askul ju! 
 
Nu ska jag sova, hoppas inte brandlarmsgubbarna som fixar med alla brandlarm kommer in på rummet medans jag ligger här och dregglar ovetandes om att dom är här.
ajja.
 
 
 
 
God eftermiddag eller nått. 

Söndags kvällsmys!

Vi satt ute igårkväll och pluggade lite, fejna fesken!





13 maj, Badat i strömmen!

Idag har jag badat för första gången ute för iår! Det belv i strömmen i mörkret med sluskgubbar som tittade på.. Naajjjs! Det var jävulskt kallt men nu är det gjort!
 
 

FailarN

Jag skulle testa hur jag såg ut i peircing förut så jag målade med markeringspenna i ansiktet. Inte så smart med tanke på att det inte går bort helt. tagga redovisning imorgon.




3 mil senare!




Dör en långsam död

Vem går upp halv 8 på en söndag för att cykla med sin vänn? Uppenbarligen jag. Why, just Why?




Skräcklfilms yoloswagmys med Aktne(r)




Ny frippa?

Jag har gjort om min frilla lite efter sisådär 6 år med samma frisyr. Så nu har jag för tillfället skaffat mittbena! Och om det blir bra så behåller jag det!





Jag måste sätta upp den ena luggen för den håller på och jävlas.

Mittbena kanske trotsallt inte är min grej!



Gör allt för att slippa plugga!!!







Pluggar!

Sitter och pluggar men vill hellre sova som vissa andra gör..



Fatta vad najs det skulle vara att va en katt! bara att sova, äta och skita. Jag ska omkonvertera till katt som hon kattjejen i outsiders, jag ska äta kattmat, slicka mig själv ren och gå runt och Spinna.




eller kanske inte. Jag gillar mitt liv som det är!



Myser med gosisen




Ett bra betyg är inget man får, det är något man förtjänar.

Kom nyss in på rummet, jag lukar gräs och jord. undrar varför? jo vi har minsann kört rugby! Askul! Och min förkylning är äntligen över!
 
Jag fick även ett A på ett prov idag! Jag var en av två i klassen som fick det! Woohoo!
 
Imorgon åker jag änligen hem för lite långledigt! Så skönt så jag dör, kommer dock behöva plugga arslet sv mig då vi har MASSOR av inlämningar, prov och redovisningar. Har även två nationellaprov nästa vecka. åhh. Jag har sammanlagt 6 saker som måste göras till nästa vecka. great!
 
Så jävla cool. Man ser även en bït av RetardRickards huvud!
 
 

Nya Converse!




Ytterligare en grym dag!

Idag var det Jaktskytte som stod på shemat! Vi drog iväg 08:20 imorse till Skyttebanan! Där körde vi lerduvekytte, hagelgevär och massa annat kul! Jag ser verkligen fram emot Jakt och Viltvårds kursen i trean då vi kommer ta jägarexemen! Sjukt kul!
 
 
 
 
Bild från Krigarn som står med Revolvern till vänster i bilden!
 
Nu på kvällskvisten har jag, Pullan, Carre och Klara vart ute på promenix runt strömmen, så jävulskt läskigt. Fy. Våldtäcksmän överallt!
Adios Makkafakkas

Najs så inåt satan

Jag är fortfarande lite förkyld, men taggar att få åka hem imorgon! Kommer dock inte vara hemma mer en på fedagkvällen och natten då jag och mor åker in och shoppar det sista inför island på lördag, sen blir det att åka tillbaka hit efter det!  Så när jag kommer hem på fredagen så blir det att åka till hästarna! Saknar dom! 
 
Jag var dum i huvet nog att måla alla mina naglar med grön spritpenna på lektionen förut så nu ser det ut som att jag har mögel på händerna för det går inte bort. Bra Malin, bra! Ajja, annars flyter livet! 
 
Jag har även bestämmt mig för att flytta till enkelrum nästa år. Ska bli najs att få vara lite mer själv och bara bry sig om sina egna saker och få ha frihet att ha så rent som man vill på rummet ,haha! Asbra!
 
Jag hittade jordens sommrigaste bild förut, var bara tvungen att lägga upp den! Enjoy the kossa!
 
 
Over and out!
 

It's maj!

Igår röjjde jag järnet hemma hos Sara och Felicia! Så jävla kul! Är förkyld och igår hade jag inte någon röst kvar. 
 
Men nu är det Maj och nya tider. När min förkylning är över ska jag börja träna igen, är taggad som ett as! 
Och nu är det bara 24 dagar kvar tills jag och mor åker till Island och hälsar på Linda! Ska även göra min praktik där när vi ändå är där! Askul!
 
Fast innan jag kan åka dit är det massa prov, redovisningar och inlämmningar som ska kirras först. Så nu ska jag plugga små barn!
 
 
 
Adios!