Höstmöjs

Efter skolan drog vi till stan och letade skor och mössa, hittade inte skorna jag ville ha.. men jag hittade en mössa iallafall! Efter det möjste vi på Waynes, älskar höstkaffemöjs!
 
 
 
 
 
 

snor, snor överallt

Nu börjar snart skolan, börjar tidigare en de andra, det suger. Jag är förkyld också, hostar och snorar överallt och alla. kuuul.
 
Nu måste jag dra mig. Adios och

pankaksätar tävling! !!

Jag och Carro har nyss haft pankaksätartävling! vi åt 21 var! bra jobbat gubbar!!!Nu mår man.

Look of the dag- fluffy

 
 
 

Ajjjj

Körde ett kickass pass med Pullan förut. Kommer ha så jävulsk ont i röven imorgon! Aj aj aj har redan asont! hur ska dethär sluta?
 
Pratade nyss med min kära syster i Skype i 1 timme o 14 minuter. Saknar henne!
 
Skulle ni älska mig om jag såg ut såhär? (no offence till de som ser ut såhär, jag själv skulle älska mig något enormt om jag såg ut sådär.) 
 

Blev inget kött med potatissallad.....

Det blev musli med mjölk och rester från frukosten dvs en halv macka.   #latjävlastudent
 
 

Hungrig

Med tanke på att jag har mitt rum precis bredvid köket och all matlukt kommer in hit så är jag typ ständigt hungrig. Jobbigt liv. Idag hade vi friluftsdag, En av stationerna var att dra en traktor, så jäääkla tung!! men vi klarade det biffiga som vi är! Grattis till oss!
 
Att göra idag

♦Plugga svenska
♦Laga någon smaskig mat.
♦Handla torrschampo
♦Gå och dö
 
 Det här skulle inte sitta fel.
 
Adios amigos
 
 
 

Godkväll mina kära

Dagen har vart bra, hade sovmorgon och slutade tidigt! Skönt! Det är så komiskt att när jag skriver att jag slutar tidigt så är det vid fyra.. När man gick på högstadiet så var att sluta tidigt vid klockan två. Jaja vad gör man inte!
 
Jag somnade som vanligt efter skolan. Att somna efter skolan är seriöst det skönaste som finns här i världen! Mycket skönare en att sova på natten! 
 
Imorgon har vi friluftsdag, skönt!
 
På fredag kommer Hagstedt hit och hälsar på! Najs!
 
 
Nu ska jag läsa Huckelberryfinn. Inte lika kul.
 

Självporträtt

Gjorde nyss ett självporträtt av mig själv. jävligt fint.
 
 
 

yää

Var med i tidningen här om dagen! Dom hade gjort ett repotage om Kåres gård och så fick jag rida Akleja så att dom kunde ta bild! Fina hästen! Jag ser dock ut som en hamster i nyllet. 

there’s nothing in this world I wouldn't do.

Hej barn. Idag har jag ätit 5 ägg. jag kommer äggmöka sönder inatt. gasa mig själv till döds typ. najs.Tror jag börjar blir sjuk, nu har jag ont i huvudet. det suger.
Det var förövrigt en peddogubbe här på boendet förut som tog foto genom fönstrena, jävla vider.

Här kommer en bild från dagen förra veckan då vi åkte till parken zoo med alla djurparkselever. Bilden är tagen från Antons blogg! Hans blogg länk finns i min menygrej där nere på sidan! Kolla kolla kolla!

Ammen dö

Den här dagen har sugit så hårt. Legat i sängen och degat hela dagen.Har bara viljat borra ner mig i sängen och skrika så högt som jag kan. Ska dessutom upp tidigare en vanligt för att ha Svenska, det gör mig inte gladare precis... Mitt vänsta ben är även mörbultat sen igår, gör skitont. Allt suger verkligen. Nu ska jag dra mig.
 
Adios amigos.
 
 

satan

Hej barn!
Igår jobbade jag hela dagen, pengar rullar in!  Efter det bev det Kräftfest med brudarna med dödlig utgång. fanvafint!  nu sitter jag här i min säng och inser vilka fina vänner jag har! Puss på er barn!
 
 

heybebe

 
 
 
 
Så jävla snyggt! nästa såhär bra blev det.
 
 
 
 

liten blåsa

Har pimplat loka hela kvällen och nu när jag ska sova är min blåsa som vanligt alldeles för liten. det suger.
Det här har förövrigt vart en JÄVLIGT ROLIG DAG! Länge sedan det gick en hel dag utan alldeles för mycket drama. 
Ae nu ska jag på toa. Godnatt.
 
Hittade en bild på Hagstedt katt! Välldigt fin bild också måste jag säga! Kortet är troligtvis taget av mästerfortografen K.Hagstedt! en applåd till henne! 

chillar base

Har vart ute o tränat crossnature! kul men skitjobbigt! dushen nästa!!
Good and bad news!

HEjs! Idag fick vi reda på våra praktikplatser. På höstterminen fick jag plats på Borås, ska vara där samtidigt som Krigarn och Lillfjanton så ska bli skönt att ha några vettiga personer att bo med iallafall! SEeeeen mina små barn så är det såhär att jag och 3 andra i klassen fick utomlandspraktik på vårterminen! Wooooooohh! Barre o åka till Frankrike då! Fast det är ett litet problem.. med tanke på att ingen av oss är 18 då så kanske det inte blir något med det. men då kanske vi förhoppningsvis får åka i trean istället! 
DET LÖNAR SIG ATT KÄMPA MINA SMÅ BARN!
 
Dans på perrongen i Gävle för länge sedan!
 
Jag ska även åka hem i helgen, ska bli skönt att komma hem faktiskt. välldigt skönt. Behöver vila lite från allt drama en stund.