Taggar näst sista jobbardagen.Dagens planer

Dagen har knappt börjat och den suger redan!! Sitter nu och pluggar gymnasiearbete, sååå segt!!
Jag försöker strukturera upp min dag men det går inte så jädra bra. Planen var att jag skulle hem till Ljusfall direkt efter skolan, men jag måste plugga lite och ev träna innan jag drar min kos hem.
Jag funderar även på att ta en put nu och fortsätta med detta en annan dag. Så fick det bli!

Den här helgen är även den sista jobbarhelgen på glassbaren.. inte kul alls! kommer sakna mina jobbiskompisar juuu. ( och all god glass)
Finskorna är på! Nu är det skoldags!

Första halvan av dagen blir det gymnasiearbetes arbete. otroligt segt men det måste också göras.Äntligen!

Jag ligger i sängen och filosoferar och jag tror att jag äntligen vet vad jag ska rösta på i valet! Det har vart sjukt svårt att välja men nu tror jag att jag har hittat rätt parti! asskönt ju! Jag ligger även och väntar på MajaBajja som snart kommer hem från Grekland! ! Har saknat mitt stjärtnylle!Mina tuttar ser verkligen gigantiska ut! Men låt er inte luras, för det är dem inte!

Just taking a microput before the svenska!
my cape!

Idag är det redovisningsdag och jag har min gossiga supercape så att jag kan gömma mig i den när jag skämmer ut mig! najs.


Glöm inte att borsta tänderna ungdomar.yääyäyäyä

Nu drar vi oss mot vårt kära Ica!!


sprang lite
Klövviltssafari in tha woods with classis
såhär kan man se ut en vanlig onsdag
Nu jäklar!

Jag har nu på morgonkvisten bestämt mig för att börja blogga igen! Vill ju inte sitta på pensionatet när jag är 100 år och inte komma ihåg ett dyft av vad jag gjort när jag var ung!

Så nu jäklar ska här uppdateras!

seeyaaa!